تعطیلی یک مطب طب اسلامی فاقد مجوز در قزوین
اداره  نظارت بر مراکز درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین یک واحد فروش داروهای گیاهی غیر مجاز را که با عنوان طب اسلامی و سنتی اقدام به تهیه داروهای گیاهی نامشخص بدون ذکر نوع و تاریخ انقضاء و بدون اخذ مجوز رسمی اقدام به طبابت و فروش این اقلام می نمود، تعطیل کرد.
دکتر محمدرضا مدبر رییس اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین،ضمن تایید این خبر گفت در روز پنجشبه هفتم اردیبهشت ماه 1396 نمایندگان معاونت درمان و نیروی انتظامی در محل این مطب غیر مجاز حاضر و حکم قانونی تعطیلی مطب فاقد مجوز اجرا شد.
دکتر مدبر در ادامه توضیح داد در این مطب تعداد زیادی داروهای سنتی فاقد اصالت و شناسه کشف شد که بدون هیچ مشخصات ومجوزی با هزینه های بالا به مراجعین فروخته و تجویز می­شد.، لازم به ذکر است که متولی این واحد علی رغم تذکرهای قبلی و اخذ تعهد در مراجع قانونی مبنی عدم فعالیت تا هنگام دریافت پروانه قانونی و عدم فروش داروهای بدون مجوز، دست از کار درمانی خود نکشیده بود و برای طبابت اقدام به فروش و تجویز داروهایی می نمود که تاییدیه سازمان غذا و داروی کشور را نیز نداشت.
گفتنی است برخی از این دارو ها تنها علایم بیماری را تسکین می دهند و منجر به رضایت موقت بیماران می شود، اماکارشناسان درمانی معتقدند که برخی بیماران با تصور این که داروهای گیاهی بی خطر و بدون عارضه هستند به علت ناآگاهی از عوارض این دارو ها و اطمینان به افراد ارائه دهنده داروهای فاقد مجوز،اقدام به مصرف آنها و ترک روند درمانی استاندارد خود می نمایند که نهایتاً منجر به شدت بیماری و ایجاد عوارض جبران ناپذیر می گردد. و متاسفانه پس از بروز این خسارات اقدام به پیگیری و شکایت می کنند، لذا آگاهی مردم در برخورد با اینگونه مراکز که بدون مجوز  اقدام به فروش داروهای گیاهی با عناوین سنتی و اسلامی می نمایند، می تواند از بروز آسیب های حاد و مزمن در بیماران جلوگیری نماید.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 20690
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53359052 تعداد بازديد زيرپورتال: 1991325 اين زيرپورتال امروز: 528 سایت در امروز: 5156 اين صفحه امروز: 3