عطاریی که در امور درمانی دخالت می کرد، پملپ شد
دکتر محمدرضا مُدبّر، رییس اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین از پلمپ واحد صنفی غیرمجاز دیگری خبر داد. این واحد، عطاریی است که در امور درمانی دخالت می کرد.
دکتر مدبر عنوان کرد: پس از شکایت مردمی، این واحد صنفی توسط کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و با توجه به اینکه بدون هیچگونه جواز کسب و مجوز فعالیت های درمانی، به معاینه و مشاوره پزشکی مراجعین، زالودرمانی و حجامت می پرداخت، پلمپ شد. وی افزود که متصدی عطاری نیز به مراجع قضایی معرفی شد.
طبق اظهارات رییس اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، تعدادی داروی قاچاق و تاریخ گذشته نیز در محل کشف شد. ایشان اضافه کرد: دفع زباله های عفونی حاصل از امور درمانی نیز به صورتی کاملا غیربهداشتی و برخلاف مقررات دفع زباله های عفونی انجام می گرفت.
دکتر مدبر به وجود تبلیغات غیرقانونی و فریبنده، نظیر: درمان چاقی، لاغری و مشکلات جنسی در این واحد غیرمجاز اشاره کرد و گفت: متاسفانه اینگونه دفاتر غیرمجاز با استفاده از این قبیل تبلیغات، توجه مردم ناآگاه و نیازمند درمان را به خود جلب و اقدام به مداخلات پزشکی و امور درمانی فاقد مجوز می­ کنند.
شایان ذکر است، شهروندان در صورت مشاهده هر گونه دفتر کار مشابه مورد فوق که اقدام به امور درمانی با عناوینی، مانند: طب سُنّتی و طب اسلامی می کنند، می توانند با شماره 33681160 (واحد نظارت بر اماکن درمانی) تماس و از قانونی بودن فعالیت آنها آگاه شوند.