آیین تجلیل از «سپید جامگان سبز اندیش» برگزار شد

در میان شور و شوق جمع چند صد پرستار شاغل در واحدهای تابعه دانشگاه و با حضور مرتضی روزبه، استاندار قزوین و تنی چند از مسؤولان سازمان های استان و واحدهای تابعه، زاد روز فرخنده حضرت زینب (س)، انگیزه ای شد تا آیین تجلیل از مقام «سپید جامگان سبز اندیش» برگزار شود. این مراسم با حضور رییس و معاون درمان دانشگاه، روز پنجم اسفند 1393 و در سالن همایش های شهید بابایی دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد تا ضمن برگزاری برنامه های متنوع، پرستاران منتخب، معرفی شوند.

استاندار قزوین:

لبخند پرستار، هدیه کردن آرامش به بیمار

استاندار قزوین که به واقع بیشترین وقت خود را در روز پنجم اسفند به حوزه سلامت داده بود و از اولین ساعات صبح، در نشست هیأت رییسه دانشگاه حضور یافته بود، مهمان ویژه آیین روز پرستار بود و در سخنانی گفت: پرستار می تواند حتی با لبخندی ساده، آرامش را به بیمار، هدیه دهد.

مرتضی روزبه، پرستاران را جزء اقشاری از جامعه دانست که هر چند زحمات زیادی می کشند ولی کمتر دیده می شوند و افزود: با آن که شغل پرستاری از اجر الهی بالایی برخوردار است، ولی شایسته است که مسؤولان نیز سپاسگزار این افراد باشند.

رییس دانشگاه:

کار پرستاری، دارای «ارج» و «اجر» است

رییس دانشگاه در آیین تجلیل از «سپید جامگان سبز اندیش» با بیان اینکه تیم پزشکی بیمارستان ها، به ویژه پرستاران، خانواده ای هستند که خالصانه، برای بهبود درد و رنج جسمی و روحی بیماران، تلاش می کنند، اظهار کرد: بر این مبنا، چنین کاری، به یقین دارای «ارج» و «اجر» است.

دکتر منوچهر مهرام با اشاره به اینکه پرستار باید با صبر و حُسن خلق و بهره مند بودن از سلامت جسم و روح، برای تحقق سلامت بیماران خدمت کند تا با الطاف الهی، دستانش، شفابخش بیماران باشد، گفت: اوج لذت کار پرستاری، آن گاه است که بیماری بدحال – که گاه حتی خانواده اش امیدی به زنده ماندن آن ندارد – پس از دریافت مراقبت های پزشکی، با پای خود و به سلامت، بیمارستان را ترک می کند. ایشان تصریح کرد که کار پرستاری، به طور حتم، اجر الهی دارد چرا که همیشه دعای بیماران و خانواده هایشان، شامل آنان می شود.

پرستاران منتخب دانشگاه

v       مرکز آموزشی  - درمانی بوعلی سینا: غلامحسن حاجی فتحعلی (مدیر خدمات پرستاری)، ناهید آذر دل (سوپروایزر بالینی)، مریم باقر آبادی و  پروین مهدی نژاد (هر دو تن، سرپرستار)، زهرا اکرادلو، لیلا نعمتی رامندی، سمیه نوایی، محبوبه حجاجی زاده (هر چهار تن، پرستار) و مولود دانشور (کمک بهیار).

v       مرکز آموزشی -  درمانی قدس: صفورا خجسته فر (سرپرستار)، فاطمه قلی پور، نفیسه دایی دایی، حمیده آخوندی و نیلوفر رسول زاده (هر چهار تن، پرستار).

v       مرکز آموزشی - درمانی 22 بهمن: زهره سروری و ارغوان رئیس الحق (هر دو تن، پرستار).

v       مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی: حسینعلی فرزامی (سوپروایزر بالینی)، مریم حسینی صدیقی، فاطمه میرچراغی، راضیه صفر پور چابکی، مریم سلیمانی و نرگس کربلایی تبریزی(هر پنج تن، پرستار)، محمدعلی مهرابی (کاردان اتاق عمل) و احمد صادقی (کمک بهیار). م

v       مرکز آموزشی - درمانی کوثر: محبوبه گرشاسبی (مدیر خدمات پرستاری)، مریم مسافری (سوپروایزر بالینی)، رقیه بیگم محبی، پروانه عزیزمحمدی، بتول بهرامی ( هر سه تن، پرستار) و معصومه عیوضی (بهیار).

v       مرکز آموزشی - درمانی ولایت: صدیقه محبی (مدیر خدمات پرستاری)، بهزاد جمشیدی (سوپروایزر بالینی)، منوچهر همتی و سپیده اسماعیل زاده (هر دو تن، سرپرستار)، صغری نوری، صغری شریفی مطلق، معصومه خرم الحسینی (هر سه تن، پرستار) و بهروز جدیدی (بهیار).

v       بیمارستان امیرالمومنین (ع) بویین زهرا: سمیه منافی مجرد (پرستار) و فریده مافی (کاردان اتاق عمل).

v       مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی «اورژانس»: سوسن یوسفی (پرستار)، محمد رضا ایراندوست (کاردان فوریت های پزشکی) و مهدی رحمانی (کاردان هوشبری).

v       دانشکده پرستاری و مامایی: هاجر اسماعیل زاده (مربی عضو هیأت علمی)

v       معاونت درمان: میترا خوشقدم (پرستار)

آیین روز پرستار از منظری دیگر

v       تلاوت زیبای آیاتی از قرآن کریم، توسط سیّد مجتبی محتشم شاد، کارشناس حوزه معاونت دانشجویی – فرهنگی، فضای شروع برنامه را معنوی و نورانی کرد.

v       بی نیاز از مجریان صدا و سیمای قزوین، به عنوان مجری برنامه، اجرای جذابی داشت.

v       یاد و خاطره پرستاران شهید دوران دفاع مقدس، گرامی داشته شد.

v       از بین پرستاران منتخب، منوچهر همتی، سرپرستار مرکز آموزشی - درمانی ولایت و صفورا خجسته فر، سرپرستار مرکز آموزشی - درمانی قدس، به عنوان نمونه استانی به وزارت بهداشت، معرفی شدند.

v       به سپده رسولی، پرستار مرکز آموزشی - درمانی بوعلی سینا، به خاطر ثبت دقیق گزارش پرستاری ( طبق بازدید أخیر محمد میرزابیگی، معاون پرستاری وزیر بهداشت)، لوح سپاس وزارتی تقدیم شد.

v       با معرفی سازمان نظام پرستاری قزوین نیز از راضیه چگینی، کاردان اتاق عمل، به خاطر کسب مقام اول در رشته دومیدانی ( 100 متر و 800 متر زیر 30 سال در جشنواره فرهنگی - ورزشی پرستاران کشور در سال 1392) تجلیل شد.

v       از محمد مرادی، مدیر پرستاری سابق دانشگاه تجلیل شد.

v        لوح سپاس به 25 تن از کادر پرستاری که در سال 93 موفق به ارتقاء تحصیلی در گرایشات رشته پرستاری شده اند، تعلق گرفت.

v       اعلام شد که عصمت ناظمی، پرستار پیشکسوت و بازنشسته دانشگاه، در اولین ساعات روز پرستار امسال، آسمانی شد و برای او و تمامی پرستاران درگذشته، آرزوی رحمت الهی شد.

v       بسیج جامعه پزشکی استان، نماهنگی را با محوریت سخنان مقام معظم رهبری درباره اهمیت کار تیم پزشکی پخش کرد. همچنین، روابط عمومی دانشگاه، به سفارش معاونت درمان دانشگاه، نماهنگ «ایستگاه پرستاری» را با محوریت سخنان تعدادی از پرستاران درباره کار خود و سختی های آن و انتظاراتشان از مسؤولان و نماهنگ «در حکایت دلدادگی» را با موضوع نمایی از زندگی و کار غلامحسن حاج فتحعلی، مدیر دفتر پرستاری مرکز آموزشی – درمانی بوعلی و یکی از پیشکسوتان این عرصه، پخش کرد.

v       در دو مرحله، حاضرین در سالن، از صدای روح نواز حسین ترکاشوند، هنرمند استان، بهره مند شدند.

v       ناصر حاج آقایی، پرستار مرکز آموزشی – درمانی 22 بهمن، دکلمه ای زیبا درباره پرستار خواند.

v       از الهام فاتحی نیا، یاسمن آبسالان، مهساالسادات فاطمی، مینا اصفهانی و مریم هزاره ای، دانش آموزان مدارس میرعماد، ایمان، بهار و صدیقه رودباری، به عنوان برندگان مسابقه انشاء نویسی با موضوع «اگر من پرستار بودم»، تجلیل شد.

این برنامه با همکاری روابط عمومی دانشگاه و معاونت درمان دانشگاه و با مشارکت سازمان نظام پرسناری و بسیج جامعه پزشکی استان و همچنین صندوق قرض الحسنه امام جواد (ع) و بانک های رفاه کارگران و و صادرات، برگزار شد.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 12508
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53359005 تعداد بازديد زيرپورتال: 1991318 اين زيرپورتال امروز: 523 سایت در امروز: 5109 اين صفحه امروز: 2