در دیدار کیایی و دکتر رضایی

در نشست هم اندیشی دو حوزه معاونتی دانشگاه، محمد زکریا کیایی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دکتر مسعود رضایی معاون درمان دانشگاه با هم دیدار و گفتگو کردند.

در این برنامه که روز 19 بهمن 1392 و با حضور مدیران ستادی این معاونت ها برگزار شد، با هدف بررسی وضعیت اداری ـ مالی معاونت درمان تبادل نظر شد. در برنامه مذکور که سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه مکان اجرای آن بود؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از تلاش ها و خدمات مسوولان حوزه درمان قدردانی کرد و معاون درمان دانشگاه نیز گزارشی از عملکرد معاونت و مشکلات موجود ارائه کرد. تبادل نظر مسوولان هر دو حوزه نیز در ادامه برنامه انجام شد تا به راهکارهای لازم دست یابند.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 5902
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53567361 تعداد بازديد زيرپورتال: 1996701 اين زيرپورتال امروز: 1833 سایت در امروز: 49013 اين صفحه امروز: 10