تجلیل از کبوتران سپید تنی که نوید زندگی را می دهند
با فرارسیدن زاد روز حضرت زینب کبری به رسم هر ساله آیین تجلیل از مقام والای پرستاران استان و بزرگداشت بانوی بزرگوار کربلا، اسوه لطف وصبوری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.
گفتنی است نماد امسال در پوسترهای ویژه روز پرستار کبوترسپیدی بود که چون پرستاران نوید زندگی و امید را به ارمغان می آورد.. این نشست گرم در هفدهم بهمن ماه 1395 همزمان با برگزاری بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور پرستاران استان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی و مقامات استانی برگزار شد.
پرستاری یک کار شریف و ایثار شبانه روزی است.
این جمله‏‌ای بود که دکتر منوچهر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین پس از تبریک ویژه به مناسبت روز پرستار در اظهار کرد کرد و در ادامه گفت: به حمداله طی ملاقات‏هایی که از بیماران بستری داشته‌‏اند پرستاران نزد مردم عزت و احترام دارند و از این عزیزان رضایت وجود دارد.
سپس رییس دانشگاه انتظار خود را از پرستاران اینگونه عنوان کرد که قابلیت‏ها و جایگاه خود را بهتر از آنکه هست بدانند، چرا که سرپرستاران بیمارستانها مهمترین نقش در اجرای استانداردهای بیمارستانی دارند و در ادامه تصریح کرد با حسن خلق و تعامل بیشتر و بهتر با مردم  و بیماران قطعاً رضایتمندی بیشتری نیز حاصل خواهد شد.
قزوین یکی از دانشگاه‏های برتر در اجرای عدالت در خصوص نیروهای رسمی و غیر رسمی پرستاری است.
 مهندس فردی مدیر عامل شرکت کارآفرینان آوا سلامت از مهمانان این مراسم نیز پس از حضور در جایگاه سخنرانی و تبریک روز پرستار توضیحاتی درخصوص اهداف و عملکرد شرکت اشاره شده ارائه نمود و تصریح کرد که دانشگاه علوم پزشکی قزوین یکی از دانشگاه‏های نمونه کشور در اجرای عدالت بین انواع نیروهای رسمی و غیر رسمی کادر پرستاری است. لذا با راه اندازی این سامانه تا حد زیادی تفاوتهای بین انواع نیروهای پرستاری کاهش یافته است.
یادی از انقلاب 57 در روز پرستار
 مهمان ویژه دیگر این مراسم حاج داوود محمدی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی بود که به دعوت مجری برنامه به محض ورود در جایگاه سخنرانی حضور یافت. ایشان نیز پس از تبریک روز پرستار و دهه فجر، نکاتی در خصوص پیروزی انقلاب اسلامی ایران و اقتدار آن بیان کرد، این نماینده مجلس مهمترین وجه ممیزه انقلاب را صعوبت مردم و بصیرت و معرفت ایرانیان در انقلاب دانست که جوانمردانه با حضورشان به پای نظام ایستادگی کردند. ایشان همچنین وجوه دیگر این پیروزی را رهبری انقلاب و اعتقاد عمیق مردم به مبانی دین مبین اسلام دانست که ثمره آن وجود نظامی مقتدر و امنیت و آرامش برای مردم است. همچنین این نماینده مجلس در خصوص توجه ویژه خود به حقوق پرستاران به عنوان نماینده مردم قزوین و رییس کمیسیون اصل 90 مجلس به نکاتی نیز اشاره کرد.
گفتنی است در این مراسم اولین پروانه صلاحیت حرفه ای کادر پرستاری از جانب رییس دانشگاه به نماینده پرستاران استان اهدا شد و از 45 تن از پرستاران نمونه استان و  پرستاران برگزیده کشوری نیز با اهداء لوح و جوایزی تقدیر گشت.

مشاهده تصاویر بیشتر