اخبار
برگزاری جشن تولد در بیمارستان کودکان قزوین، کودک سرطانی را به سوی ادامه درمان، سوق داد
داشتن توجه عمیق و رفتار عاطفی و انسانی با بیماران، بویژه اگر کودک باشد، برای پزشک دارای حجم کاری بالا و سنگین، نشان از این دارد که هنوز در جامعه پزشکی این گونه نگرش کم‌ رنگ نشده است.
دکتر هادی موسی خانی، فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان مرکز آموزشی – درمانی قدس قزوین یکی از این افراد جامعه پزشکی هست که توجه به احساسات کودکی بیمار را از طریق اقدامی خلاقانه، یعنی: برپایی جشن تولد نشان داد. اقدامی که کودک را به سوی ادامه درمان، سوق داد.
این کودک، با تشخیص آزمایشگاهی لوکمی (نوعی سرطان) بستری شده بود و این اقدام استادیار عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، موجب دلگرمی بیمار و باعث افتخار برای جامعه پزشکان بوده و این روحیه، عمیقاً قابل ستایش است.
امیر رضا 11 ساله، در سن هشت سالگی، پدرش را به علت بیماری از دست داده و با مادرش زندگی می کند. او به ورزش علاقه مند است و در رشته کاراته، کمربند آبی دارد. روز 10 مرداد 1396 پس از بررسی آزمایشگاهی، تشخیص لوکمی برایش گذاشته شد و در آن زمان، مقاومت شدید وی نسبت به درمان و بستری شدن دیده شد.
وی اصرار داشت با توجه به در پیش بودن تولدش، حتماً باید در منزل، جشن تولد بگیرد، بنابر این با تصمیم گیری دکتر هادی موسی خانی، فوق تخصص خون و آنکولوژی، کارکنان و دکتر احدی، رزیدنت بخش، جشن تولد امیر رضا در بخش برگزار شد. این جشن تولد با حضور دکتر موسی خانی، رزیدنت ها، پرستاران، همراهان و بیماران بستری در بخش خون، با شکوه خاصی برگزار شد.
خوشبختانه، در حال حاضر، امیر رضا با میل و رغبت، ادامه درمان را دنبال می کند و حتی بخش را نسبت به منزل ترجیح می دهد.
یادآور می شود، لوسمی يا لوکمی، فرآيند تکثير، خونسازی و ايمنی طبيعی بدن را مختل می ‌کند. اجتماع اين يافته های سرطانی در خارج از مغز استخوان، موجب تشکيل توده هايی در اندام های حياتی بدن، نظير مغز و يا بزرگ شدن غده های لنفاوی، طحال، کبد و ناهنجاری عملکرد اندام های حياتی بدن می شود.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 381599
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53339800 تعداد بازديد زيرپورتال: 1990867 اين زيرپورتال امروز: 767 سایت در امروز: 20348 اين صفحه امروز: 192