مشارکت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در اردوی جهادی تابستان 96 قزوین
دکتر علی چگینی، پزشک عمومی و کارشناس اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین به همراه کبری کریمیان، زهرا امیدی و علی کشاورز، سه تن از همکاران اداره نظارت، به مدت چهار روز در اردوی جهادی تابستان 96 قزوین مشارکت داشتند.
دکتر چگینی در توضیح این خبر گفت: خدماتی مانند معاینه رایگان بیماران و درمان سرپایی و تزریقات در روستای چنار و حاجی عرب از توابع شهرستان‏ بویین زهرا انجام شد. وی افزود که در مجموع به 322 تن خدمات درمانی به صورت رایگان ارائه شد.
گفتنی است، همه ساله این اردوها توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور سازندگی مناطق محروم برگزار می شود و در آن نمایندگانی از سازمان ها و ارگان های مختلف به صورت داوطلبانه مشارکت کرده و خدمات عمرانی، بهداشتی درمانی، کشاورزی، آموزشی و فرهنگی، در مناطق محروم و نیازمند توسعه ارائه می‏ شود.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 381729
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53358876 تعداد بازديد زيرپورتال: 1991289 اين زيرپورتال امروز: 523 سایت در امروز: 4980 اين صفحه امروز: 35