آرشیو اخبار معاونت
اهدا عضو
اعزام پیکر یک مرد 40 ساله از قزوین برای اهدای عضو به بیماران نیازمند پیوند این ششمین اهدای عضو سال 1397 در قزوین است

واحد پیوند اعضا معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ششمین اهدای عضو سال 1397 در استان قزوین را مربوط به پیکر یک مرد 40 ساله اعلام کرد.

دکتر محمدرضا مدبر، رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در همین خصوص گفت: متوفی، در روز 25 شهریور 1397 در اثر سانحه تصادف مجروح و در مرکز آموزشی - درمانی شهیدرجایی بستری شد.

رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین عنوان کرد: که به دلیل شدت آسیب و خونریزی مغزی، با وجود اقدامات درمانی و تلاش هایی که برای نجات جان این مرد انجام گرفت؛ هشت روز بعد، یعنی دوم مهرماه مرگ مغزی وی، توسط پزشکان اعضای تیم پیوند معاونت درمان تایید شد

به گفته دکتر مدبر، با تایید مرگ مغزی، خانواده بزرگوار متوفی برای اهدای اعضا اعلام رضایت کردند و پیکر ایشان، در روز همان روز یعنی دوم مهر برای انجام اقدامات اهدای عضو به بیماران نیازمند، به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعزام شد.