آرشیو اخبار معاونت
نوضیحات معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص مرگ مردی 38 ساله پس از تزریق دارو

به دنبال نشر اخبار مربوط به مرگ یک نفر در اثر تزریق دارو در شهرستان البرز، دکتر امیر محمدکاظمی فر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین اینگونه توضیح داد: متوفا مردی 38 ساله بوده که در روز سه شنبه 10 مهر 97 به یک واحد غیر مجاز تزریقات مراجعه و خواستار تزریق دارو می شود لذا تزریق وریدی دارو بدون حضور پزشک انجام و بیمار احتمالاً دچار شوک پس از تزریق گشته و جانش را از دست می دهد.

معاون درمان دانشگاه ضمن اشاره به اینکه این واحد غیر مجاز تزریقات در یک ساختمان پزشکان که واحدهای دندانپزشکی در آن مستقر بوده اند و به تازگی و به صورت غیرقانونی دایر شده بود، گفت : با توجه به اینکه تزریق دارو بدون حضور پزشک انجام شده بود، به دنبال وضعیت نامساعد بیمار نیروهای فوریت های پزشکی در محل حضور می یابند و علی رغم تلاشهایی که برای احیای قلبی - ریوی بیمار صورت گرفت، این فرد نجات نیافت.

دکتر کاظمی فر در ادامه افزود پیگیریهای لازم در خصوص این واقعه که از پیامدهای اقدامات غیر مجاز پزشکی است در حال پیگیری می باشد و اعلام نظریه نهایی در خصوص مرگ این فرد بر عهده مراجع قانونی خواهد بود.

گفتنی است داروی مورد نظر سفتریاکسون بوده که نوعی آنتی بیوتیک است که تزریق آن الزاما بایستی پس از تجویز پزشک معالج در مراکز تزریقات مجاز و تحت نظر پزشک صورت پذیرد.