آرشیو اخبار معاونت
plumb
تعطیلی و پلمب یک واحد دندانپزشکی غیرمجاز در قزوین

یک واحد دندانپزشکی غیرمجاز واقع در شهر قزوین، توسط کارشناسان اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، شناسایی، تعطیل و پلمب شد.

دکتر محمدرضا مدبر، رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در همین خصوص گفت: این واحد درمانی غیرمجاز فاقد مجوز فعالیت بوده و افرادی بدون صلاحیت حرفه‏ای و تحصیلات دانشگاهی اقدام به امور دندانپزشکی مانند: تجویز دارو، عصب کشی، رادیوگرافی دندان، ترمیم زیبایی دندان و استفاده از کامپوزیت های دندانی بدون رعایت اصول بهداشتی برای مراجعین خود می نمودند.

به گفته دکتر مدبر این واحد غیر مجاز به دنبال گزارشات و شکایات مردمی و پیگیری کارشناسان اداره نظارت بر درمان شناسایی شد و متصدیان آن نیز به اتهام دخالت غیرمجاز در امور پزشکی و تهدید علیه سلامت عمومی و پیگیری شکایت مراجعین به مراجع قضایی معرفی شدند.

رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین بار دیگر تاکید کرد: شهروندان برای دریافت هرگونه خدمات درمانی و تشخیصی، الزاماً به مراکز مجاز و قانونی مراجعه کنند و افزود: مراکز مجاز، دارای پروانه طبابت و مجوز قانونی هستند و این مجوز باید در معرض دید عموم نصب شده باشد.

گفتنی است شماره های 33681160 و 33678983 مربوط به اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، پاسخگوی هر گونه سوال و یا اعلام شکایت از مراکز درمانی استان است.