آرشیو اخبار معاونت
p
مدیریت پرستاری دانشگاه در تب و تاب برگزاری مراسم بزرگداشت روز پرستار

با نزدیک شدن به زادروز حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، مدیریت و کارشناسان اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین از یک ماه پیش تا این روزها در گیرودار مقدمات برگزاری بزرگداشت روز پرستار هستند.

فاطمه تیموری مدیر پرستاری دانشگاه با اعلام زمان برگزاری مراسم روز پرستار در 20 دیماه 1397، عنوان کرد: این مراسم به رسم هرسال با همکاری روابط عمومی دانشگاه و واحد پشتیبانی و امور رفاهی برگزار می شود و تک تک کادر پرستاری بیمارستانهای دانشگاهی استان و فوریتهای پزشکی دعوت می شوند.

به گفته تیموری دعوتنامه های جداگانه ای نیز برای مقامات استانی، ریاست، معاونین و مشاورین دانشگاه و روسا و مدیران بیمارستانها و شبکه ها و دانشکده ها ارسال خواهد شد.

مدیر پرستاری دانشگاه در ادامه افزود: در این مراسم از برگزیدگان پرستاری و برندگان مسابقات خاطره نویسی، نقاشی و پرستاران مخترع، نیز تقدیر به عمل خواهد آمد.

گفتنی است این مراسم در روز 20 دی ماه 1397 در سالن شهید بابایی دانشگاه از ساعت 9 تا 12 برگزار خواهد شد و برنامه های شاد و سرگرم کننده ای نیز برای آن درنظر گرفته شده است.