آرشیو اخبار معاونت
بزرگداشت زادروز بانوی عشق و ایثار و روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

به مناسبت زادروز حضرت زینب کبری و روز پرستار، آیین نکوداشت مقام پرستار در مراسمی پرشور و با شکوه در روز 20دی 1397 در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

پرستاران ورزش، استراحت و نشاط را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

دکتر منوچهر مهرام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در آیین بزرگداشت مقام پرستار ضمن تبریک این روز به تمام پرستاران حاضر در جمع گفت: پرستاران برای به سلامت برخاستن بیماران از بستر بیماری تمام تلاش خود را می کنند در مقابل چشم بیمار بغض اشکی که در اثر رنج بیمار دارند، نشان نمی‏دهند.

دکتر مهرام در این مراسم برای تمام پرستاران و خانواده‏های آنها دعای خیر و آرزوهای سلامتی کرد و توصیه نمود تا پرستاران عزیر بیشتر مراقبت سلامتی خود باشند، ورزش، استراحت و نشاط را در برنامه زندگی خود قرار دهند تا رنج کار، آنها را دچار فرسودگی و خمودگی نکند.

دانشگاه علوم پزشکی تمام تلاش خود را برای حفظ نیروهای قراردادی و یا شرکتی می‏کند.

رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن اشاره به حضور تعداد زیادی از کارکنان این دانشگاه که به صورت قراردادی و یا شرکتی اشتغال دارند گفت: عدم ثبات در وضعیت استخدامی کارکنان سبب فقدان آرامش آنها می‏شود و با ثبات استخدامی می‏توان دوره های شغلی مناسبی نیز برای ارتقاء کارکنان ایجاد کرد و در پیامی به همه پرستاران حاضر عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی قزوین تمام تلاش خود را برای حفظ نیروهای قراردادی و یا شرکتی خود می‏کند.

کمترین آمار کمیته‏های انضباطی دانشجویان مربوط به دانشجویان پرستاری و مامایی است.

متولی استان در ادامه تصریح کرد: کمترین آمار کمیته‏های انضباطی دانشجویان مربوط به دانشجویان پرستاری و مامایی است و این موضوع قطعاً ریشه در تربیت خانواده و آموزش‏های حرفه‏ای دانشکده‏های پرستاری و مامایی دارد و به همان نسبت نیز رفتارهای حرفه‏ای و اخلاق مدار در بیمارستان‏ها در حین خدمات درمانی دیده میشود.

طاهرخانی نماینده مردم تاکستان درمجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم باشکوه پس از پیام تبریک و شادباش این روز و میلاد حضرت زینب کبری (س)، به حاضرین گفت: قطعاً یکی از دغدغه‏های نمایندگان مجلس ایجاد رفاه و آسایش در مردم از طریق تامین منابع مالی است، و اظهار امیدواری کرد: با تخصیص مجوزهای استخدامی بتوان دغدغه کارکنانی که ثبات استخدامی ندارند برطرف و با برداشتن گامی موثرتر در این راه امنیت شغلی ایجاد نمود.

ارتقا میزان رضایتمندی از خدمات پرستاری در بیمارستانهای دانشگاهی استان

فاطمه تیموری مدیر پرستاری دانشگاه در جمع همکاران خود و مقامات استانی و دانشگاهی حاضر در این مراسم پس از تبریک روز پرستار و قدردانی از زحمات خالصانه این عزیزان، خبر خوشایندی از افزایش چشمگیر میزان رضایتمندی بیماران از خدمات پرستاری دانشگاه داد و سپس در گزارشی که همین خصوص ارائه نمود، اظهار کرد: اکثر بیمارستان‏ها در میزان رضایتمندی از خدمات پرستاری پیشرفت قابل توجهی داشته‏اند که جای مسرت و قدردانی دارد.

تقدیر از 51 پرستار برگزیده و مخترع

گفتنی است این مراسم که با حضور مقامات استانی و تعداد زیادی از پرستاران بیمارستانها و مدیران و مسئولان دانشگاهی در روز 20 دی ماه 1397 برگزار شد، از  49 تن از پرستاران برگزیده استان و 2 پرستار مخترع قدردانی شد.

شاخصهای انتخاب پرستاران برگزیده بر اساس انضباط اداری، تعهدات حرفه‌ای، اخلاقی و اجتماعی، وظایف تخصصی و فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بوده است.