آرشیو اخبار معاونت
دستگاه تست ورزش خریداری شده کلینیک ویژه محمدزاده قزوین راه اندازی شد

یک دستگاه تست ورزش (Stress Test) 12 کاناله به ارزشی بالغ بر سیصد میلیون ریال جهت بکارگیری در بخش قلب و عروق کلینیک ویژه محمدزاده خریداری و توسط کارشناسان مربوطه نصب و راه اندازی شد.

مهندس رضا ربیعی، رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر گفت: این دستگاه توسط اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین خریداری و تحویل کلینیک محمدزاده شد.

مهندس ربیعی در خصوص اساس کار این دستگاه بیان کرد: تست ورزش به منظور تشخیص و شناسایی اختلالات و تغییرات در ریتم و عملکرد قلب که معمولاً در هنگام فعالیت به وجود می‏آید، توسط متخصص قلب و عروق برای بیمار تجویز می‏شود. لذا برای انجام این تست بیمار بر روی تردمیل دستگاه شروع به راه رفتن می‏نماید و در تمام مراحل تست، نوار قلب توسط دستگاه ثبت می‏شود و پزشک متخصص با توجه به گزارش تست ورزش، تشخیص خود را از عملکرد قلب بیمار اعلام می نماید.