آرشیو اخبار معاونت
حفظ سلامت کارکنان حوزه سلامت و دانشجویان علوم پزشکی از الویتهای دانشگاه است

حفظ سلامت کادر بهداشت و درمان و دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی از الویتهای حوزه سلامت، در زمان شیوع ویروس کرونا است. دانشجویان نیز مانند کارکنان از وسایل حفاظت فردی برخوردار خواهند بود.

دکتر امیر محمد کاظمی فر، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بازدیدی که از مرکز آموزشی درمانی کوثر داشت با بیان موضوع فوق بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی و حفاظتی کارکنان تاکید کرد و گفت: در این شرایط که همه به نوعی الزامات بهداشتی را باید رعایت کنند، کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی و دانشجویان مرتبط با این حوزه ها بیش از دیگران بایستی به این توصیه ها عمل کنند و با آگاهی از دستورالعملهای ابلاغی از سلامت خود و خانواده شان حفاظت کنند.

به گفته دکتر کاظمی فر وسایل حفاظت فردی طبق دستورالعملهای ابلاغی و بر اساس الویتهای تعیین شده، در اختیار دانشجویان نیز قرار خواهد گرفت و ایمنی فردی آنها حین کارآموزی در این شرایط فرقی با کارکنان نخواهد داشت.

با توجه به حضور دانشجویان برای گذراندن واحدهای عملی در روزهای اخیر در بیمارستانها، معاون درمان در این بازدید با دانشجویان رشته های پرستاری، مامایی و علوم آزمایشگاهی دیدار کرد و هم توصیه های لازم برای حفظ ایمنی و سلامتشان را به آنها یادآوری نمود و هم پاسخگوی مشکلات و سوالات آنها بود.

گفتنی است این بازدید در روز 19 خرداد ماه 99 با حضور مدیر پرستاری دانشگاه و مدیران مرکز مذکور انجام شد و از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید به عمل آمد.