آرشیو اخبار معاونت
اولین نشست ستاد تحول نظام سلامت در سال 99 برگزار شد

اولین نشست ستاد تحول نظام سلامت پس از شیوع کرونا ویروس، در سال 99 در روز سه شنبه 25 شهریورماه برگزار شد.

دکتر محمدرضا مدبر رییس اداره نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با اعلام این خبر گفت: از این پس این جلسات بصورت ماهانه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و حفظ فاصله مناسب اعضا، برگزار خواهد شد.

به گفته دکتر مدبر این نشست با حضور سرپرست محترم دانشگاه، معاونین توسعه، درمان، بهداشت، آموزش، غذا و دارو  و روسای بیمارستانها و مدیران حوزه درمان و EOC  و توسعه برگزار و در خصوص مسائل حال حاضر حوزه سلامت و ساماندهی توزیع وسایل حفاظت فردی کارکنان مراکز درمانی تصمیماتی گرفته شد.

گفتنی است در این نشست پروانه بهره برداری بیمارستان شفا تاکستان نیز به رئیس بیمارستان تحویل و از تلاش دست اندرکاران اخذ این مجوز قدردانی شد.