آرشیو اخبار معاونت
بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستانهای خصوصی قزوین

به گفته دکتر کاظمی فر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین این بازدید به منظور بررسی و تبادل نظر در خصوص پذیرش و درمان بیماران مبتلا به کرونا در بخش خصوصی صورت گرفت.

معاون درمان با اشاره به وضعیت کنونی استان در خصوص شیوع ویروس کرونا و لزوم برنامه ریزی برای افزایش ظرفیتهای درمانی استان در نیمه دوم سال گفت: بیمارستانهای دولتی استان از ظرفیت کافی برای ارائه خدمت به مبتلایان به کرونا ویروس برخوردار هستند و با همکاری مردم در کنترل این بیماری و رعایت هرچه بیشتر دستورالعملهای بهداشتی امیدواریم بدون مشکل جدی در حوزه درمان این بحران را پشت سربگذاریم.

وی سپس افزود : اما به دلیل لزوم آمادگی بیشتر، برنامه ریزیهایی هم برای استفاده از ظرفیت بیمارستانهای خصوصی در دست اقدام است.

گفتنی است دراین بازدید رییس اداره نظارت و اعتباربخشی اموردرمان استان نیز حضور داشت و از سه بیمارستان خصوصی دهخدا، پاستور و مهرگان بازدید به عمل آمد.