از خدمات اورژانس استان قزوین تقدیر شد
دکتر پیر حسین کولیوند، مشاور وزیر و سرپرست سازمان اورژانس کشور، از خدمات دکتر پیمان نامدار، مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قزوین و همکاران ایشان، قدردانی کرد.
در نامه ارسالی ایشان برای دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از تعامل مرکز فوریت های پزشکی قزوین با اورژانس کشور با تعبیر  « خدمات ارزشمند در حوزه آموزشی و پژوهشی در راستای پیشبرد اهداف این سازمان » یاد شده است.
برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی، تدوین پروتکل های شیمیایی و بیولوژیک، پروتکل های آموزشی برای کارشناسان اورژانس کشور و پیشقدم شدن در رتبه بندی کارکنان اورژانس کشور از جمله محورهای مورد تقدیر سرپرست اورژانس کشور است.
به دنبال ارسال این نامه، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با اهدای لوح سپاس از تلاش های صادقانه و فنی مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان و همکارانش قدردانی کرد.
روابط عمومی دانشگاه، ضمن تبریک به مدیر و همکاران مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، برای آنان آرزوی توفیق و تداوم این پیروزی ها را دارد.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 381610
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53340126 تعداد بازديد زيرپورتال: 1990905 اين زيرپورتال امروز: 792 سایت در امروز: 20674 اين صفحه امروز: 203