افتتاح اولین جلسه هیئت مدیره جدید سازمان نظام پزشکی قزوین همزمان با سراسر کشور
در روز هیجدهم مردادماه 1396 اولین نشست اعضای جدید هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی قزوین با حضور اعضا و رییس اسبق نظام پزشکی، رییس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین و اعضای هیئت های اجرایی و نظارت هفتمین دور انتخابات نظام پزشکی، برگزار شد.
در این نشست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین و جانشین رییس هیئت اجرایی انتخابات، ضمن ارائه گزارش مختصری از روند کار هیئت های اجرایی و نظارت در برگزاری هفتمین دور انتخابات از اعضای هیات های مورد اشاره و  تمام دست اندرکاران برگزار کننده که از دوم اردیبهشت 1396 لغایت هیجدهم مرداد به طول انجامیده بود قدردانی نمود، و در ادامه اظهار کرد بحمداله برگزاری این انتخابات به صورتی دقیق و مطلوب صورت گرفت.
دکتر منوچهر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز پس از تبریک به اعضای جدید هیئت مدیره نظام پزشکی و قدردانی از زحمات اعضای قبلی، قدردانی ویژه ای از دکتر محمدحسن شلویری رییس اسبق سازمان نظام پزشکی قزوین نمود و اشاراتی نیز به خدمات ارزنده ایشان در دوران 4 ساله ریاست نظام پزشکی قزوین داشتند.
دکتر مهرام در ادامه از اهمیت انسجام، وحدت و همصدایی تمام گروههای پزشکی به عنوان یک خانواده واحد گفت و تصریح کرد بر یکایک اعضای این مجموعه واجب است که از عزت و حرمت اجتماعی این خانواده دفاع کند و در ادامه گفت سازمان نظام پزشکی مرجعی قانونیست برای حکمیت، که با حکم این مرجع انسجام و یکپارچگی در خانواده پزشکی ایجاد خواهد شد.
گفتنی است در پایان لوح تقدیر و هدیه ای به پاس زحمات 4 ساله دکتر شلویری در منصب ریاست سازمان نظام پزشکی قزوین اهدا و سپس اولین نشست 17 تن از اعضای جدید هیئت مدیره آغاز گشت.