متولی سلامت استان قزوین، از مصدومان تصادف اتوبوس و کامیون عیادت کرد
دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، عصر روز 31 مرداد 1396 با حضور در مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی از مصدومان تصادف اتوبوس با کامیون عیادت کرد.
ایشان ضمن پرس و جو درباره روند درمان مصدومان، از خانواده های آنان خواست با داشتن صبوری و خویشتنداری بیشتر، با تیم پزشکی، همکاری کنند. رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به آنان این اطمینان را داد که مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی، مجهز به تجهیزات پزشکی روز و دارای پزشکان ماهر است و روند درمان مصدومان به خوبی صورت خواهد گرفت.
 محسن ادهمی، مدیر مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی قزوین در این رابطه اظهار کرد: هم زمان با عیادت رییس دانشگاه، سعید شاهرخی، معاون استاندار قزوین نیز با حضور در این مرکز، در بازدیدی یک ساعته پیگیر روند رسیدگی به درمان بیماران شد.
معاون استاندار قزوین با بیان اینکه استان ظرفیت و توانمندی های درمان مصدومان را دارد؛ عنوان کرد: البته اگر خانواده آنان مایل به این کار نباشند، این آمادگی را داریم که مصدومان را به هر بیمارستانی که آنان اعلام می کنند، انتقال دهیم.