حضور دانشگاه علوم پزشکی قزوین در جشنواره تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف

1397/6/12 دوشنبه

جشنواره "تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف" با هدف ترویج فرهنگ ارتقا کیفیت خدمات و مدیریت هزینه های حوزه سلامت، توسط وزارت بهداشت در سطح ملی روز شنبه 10 شهریور ماه در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

دکتر امیر محمد کاظمی فر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین که در این همایش کشوری حضور داشت، گفت در این جشنواره بیمارستانهای مختلف کشور طرح ها و تجارب موفق خود را با محوریت مدیریت بهینه منابع و افزایش بهره‌وری به عنوان یکی از اولویت‌های مهم در سیاستگذاری کلان نظام سلامت، به منظور به اشتراک گذاشتن با سایر دانشگاهها و بیمارستانها ارسال نمودند.

به گفته دکتر کاظمی فر از دانشگاه علوم پزشکی قزون نیز 18 طرح و تجربه مرتبط با موضوع جشنواره از مراکز آموزشی درمانی بوعلی،قدس، کوثر، شهیدرجایی،22 بهمن و بیمارستانهای تامین اجتماعی رازی و تاکستان به این همایش ارسال شده بود.

گفتنی است  این جشنواره با توجه به گذشت چهار سال از آغاز اجرای برنامه تحول نظام سلامت و تلاش همه جانبه جهت استمرار برنامه ها و بهره برداری مناسب از پروژه های مرتبط برگزار شد.