بازدید مشترک بازرسان اداره نظارت بر درمان و سازمان تعزیرات حکومتی از عینک فروشی‏های سطح شهر قزوین

1397/10/5 چهارشنبه

عصر روز دوشنبه 3 دی ماه 1397 بازدید مشترکی توسط بازرسان اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین و سازمان تعزیرات حکومتی از عینک سازیها و عینک فروشی‏های سطح شهر قزوین صورت گرفت.

دکتر محمدرضا مدبر رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص ضرورت این بازدید که با حضور خبرنگاران صدا و سیمای استان قزوین صورت گرفته بود گفت: عدم رعایت ضوابط قانونی توسط برخی از عینک فروشی‏های طبی و آفتابی سطح شهر و لزوم آگاهی مردم از اهمیت دریافت خدمت از مراکز مجاز ساخت و فروش عینک‏های طبی، موجب شد این بازدید به صورت مشترک با حضور قاضی سازمان تعزیرات حکومتی و بازرس اداره نظارت بر درمان، آقایان افشار و قنبری نیکو، و پوشش خبری توسط صدا و سیمای استان صورت گیرد.

دکتر مدبر ضمن تاکید بر برخورد قانونی با افراد فاقد صلاحیت که در زمینه ساخت و فروش عینک طبی مداخله و سودجویی می نمایند، اظهار کرد: ساخت و فروش عینک طبی فقط باید با اخذ مجوز از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرد.

به گفته این مقام مسئول، افرادی که به هر دلیل نیاز به عینک طبی دارند باید پس از معاینه چشم توسط متخصصین چشم پزشکی یا کارشناسان بینایی سنجی پروانه دار و اخذ نسخه، به مراکز مجاز دارای پروانه ساخت و فروش عینک طبی مراجعه و عینک خود را از دست مسئول فنی موسسه دریافت نمایند تا از مطابقت آن با نسخه صادره اطمینان حاصل نمایند و عدم طی این مراحل به هر دلیلی از قبیل اخذ قیمت پایین تر، موجب بروز آسیب های چشمی بخصوص در کودکان خواهد شد که گاهی جبران ناپذیر است.

رییس اداره نظارت بر درمان در ادامه تاکید کرد: مراکز و موسسات ساخت و فروش عینک طبی موظف به نصب پروانه ها از جمله پروانه عکس دار مسئول فنی در دید عموم می باشند و مسئول فنی مربوطه نیز موظف به نظارت بر مراحل ساخت و تحویل عینک به متقاضیان می باشد در غیر این صورت دخالت غیر مجاز در امور پزشکی محسوب شده و برابر ماده 3 قانون مقررات امور پزشکی و دارویی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

گفتنی است راههای ارتباطی مردم برای شناسایی مراکز مجاز فروش عینکهای طبی از طریق تماس با شماره های 33678983 و 33681160 (اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه) و یا مراجعه به سایت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، صفحه اداره نظارت بر درمان  قسمت اطلاعیه ها می باشد. در ضمن سامانه 135 نیز مربوط به تعزیرات حکومتی جهت اعلام شکایات مربوط به قیمت گذاری کالاها پاسخگوی شهروندان می باشد.