در دانشگاه علوم پزشکی قزوین ماهانه 23 هزار خدمت تصویر برداری پزشکی به بیماران بستری و سرپایی ارائه می شود

1398/8/20 دوشنبه

در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی قزوین به صورت متوسط ماهانه 23 هزار خدمت تصویربرداری مانند رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن و ام آر آی به بیماران بستری و سرپایی ارائه می شود.

امیرمحمد کاظمی‏فر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بازدیدی که به مناسبت روز جهانی رادیولوژی از مرکز آموزشی درمانی کوثر داشت، از بخش‏های تصویربرداری این مرکز بازدید کرد و روز رادیولوژی را به مسئولین و کارکنان این بخش‏ تبریک گفت.

به گفته دکتر رجبی رییس مرکز آموزشی درمانی کوثر در این مرکز ماهانه به طور متوسط بیش از 3هزار و هشتصد خدمت تصویربرداری شامل رادیولوژی، سونوگرافی و ماموگرافی به بیماران سرپایی و بستری ارائه می شود. و سپس افزود در این مرکز همچنین دو عدد سونوگرافی پورتابل و 2 عدد رادیولوژی پورتابل نیز جهت بیماران بستری وجود دارد.

گفتنی است در مجموع 36 مرکز تصویربرداری دولتی و غیر دولتی در استان قزوین فعال هستند و به مردم استان ارائه خدمت می نمایند. بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز کوثر نیز به منظور روز جهانی رادیولوژی در روز 18 آبان ماه 98 با حضور رییس و مدیر مرکز فوق‌الذکر صورت گرفت.