با حفظ سلامت اداری در محیط کار، از حقوق شهروندی صیانت کنیم

1398/8/23 پنجشنبه

محورهای اصلی صیانت از حقوق شهروندی، معرفی مناسب و کامل سازمان یا دستگاه به مردم، تکریم ارباب رجوع، عفاف و حجاب و سلامت اداری و مبارزه با فساد اداری است. با حفظ سلامت اداری و رعایت قوانین و مقررات مربوطه، می توان از حقوق مراجعین و شهروندان صیانت کرد.

اینها بخشی از نکاتی بود که محمدحسین شیرعلی، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی قزوین در کارگاه آموزشی سلامت اداری، ویژه کارشناسان و مدیران معاونت درمان دانشگاه مطرح کرد.

شیرعلی، ضمن مروری بر آیین نامه تخلفات اداری، انواع تخلفات اداری و نحوه برخوردهای قانونی با این موارد را برشمرد و اظهار کرد: برخی از مصادیق انجام تخلفات اداری، نداشتن آگاهی لازم از امکان تخلف بودن یک فعل است، که برگزاری این کارگاه های آموزشی در این خصوص کمک کننده خواهد بود.

گفتنی است، این نشست آموزشی، روز 21 آبان 1398 در سالن جلسات معاونت درمان با حضور مدیران و کارشناسان این معاونت برگزار شد.