راز اهدای عضو معلم ایثارگری که 15 سال بعد فاش شد

1399/2/20 شنبه

در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین از سعید حاجی زاده معلم ایثارگر اهل قزوین که یک کلیه خود را به یک دانش آموز نیازمند اهدای عضو ، اهدا کرده بود،تقدیر شد.

سعید حاجی زاده دبیر ایثارگر آموزش و پرورش در این نشست بیان کرد: به شکرانه نجاتی که از یک تصادف سهمناک در سالهای گذشته رخ داده بود، نیت کردم تا در اقدامی خیر و خداپسندانه از طریق اهدای کلیه نجات بخش انسان دیگری باشم.

این معلم از خود گذشته سپس توضیح داد: با توجه به اینکه دانش آموزی را میشناختم که از کودکی دیالیز میشد و نیاز به اهدای کلیه داشت، تصمیم گرفتم نیت خود را عملی سازم و همه چیز مهیا شد تا یک کلیه خود را در سال 1380 به این دانش آموز اهدا کنم.

حاجی زاده در ادامه تاکید کرد که تا 15 سال این راز مسکوت مانده بود و چند سالی است که این موضوع در رسانه های مختلف نیز مطرح و مورد تقدیر قرار گرفته است.

به گفته این معلم فداکار دانش آموز دریافت کننده کلیه نیز اکنون سلامت به زندگی خود ادامه می دهد و جزء قهرمانان کشور در رشته تنیس روی میز تیم پیوند اعضاست.

دکتر امیرمحمد کاظمی فر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین که در این نشست حضور داشت، ضمن قدردانی از این معلم ایثارگر و اهدای لوح تقدیر، اظهار کرد: هفته گرامیداشت معلم فرصتی است تا قدردان از خود گذشتگی و ایثار این معلم بزرگوار باشیم که عشق معلمی را به مهر اهدای پیوند عضو زد سپس افزود ایشان معلمی را به معنای واقعی تمام کردند زیرا این مرتبه از بخشش سعادتیست که نصیب هر کسی نمی شود.

گفتنی است در این نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه و اعضای تیم پیوند معاونت درمان و انجمن اهدای عضو استان نیز حضور داشتند و قدردان این امر خداپسندانه و انساندوستانه این معلم ایثارگر شدند.