همکاری بیمارستان خصوصی پاستور با دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اختصاص ۲۵ تخت به بیماران مبتلا به کرونا

1399/8/26 دوشنبه

۲۵ تخت بیمارستان خصوصی پاستور به بیماران مبتلا به کرونا تخصیص یافت. این تختها بصورت مجزا از سایر بخشهای بیمارستان به منظور همکاری با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین اختصاص داده خواهد شد.

دکتر کرمی سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این موضوع توضیح داد: در نشستی که در مورخه ۲۴ آبان ۹۹ با حضور مسئولین بیمارستان خصوصی پاستور برگزار شد، مقرر گشت ۲۵ تخت بستری برای افزایش ظرفیت تختهای بیمارستانی بیماران مبتلا به کرونا، در این بیمارستان در اختیار مبتلایان کووید ۱۹قرار گیرد تا این بیماران با تعرفه دولتی از خدمات درمانی این بیمارستان بهره مند شوند.

دکتر کرمی سپس افزود: در این نشست همچنین مقرر شد بیمارستان پاستور، خدمات پزشکی آی سی یو بیمارستان رحیمیان را نیز به مدت یکماه برعهده بگیرد.

گفتنی است این برنامه ریزیها در راستای تامین تخت مورد نیاز بیماران مبتلا به کرونا صورت گرفته است، تا از سایر ظرفیتهای درمانی استان برای ارائه خدمات بهنگام به این بیماران استفاده شود.