اخبار مراکز تابعه
بازدید توانخواهان ذهنی از بیمارستان «شفا» تاکستان

1397/10/10 دوشنبه

در روز چهارم دی 1397 جمعی از دانش‌آموزان دبستان استثنائی امید تاکستان با همهمه دلکش خود، موسیقی زندگی را در بخش اطفال بیمارستان «شفا» تاکستان جاری کردند. کارکنان این بخش با حضور در کنار آنان و معرفی ساده تجهیزات بیمارستانی با زبان زیبای کودکانه، محیط ملموس آموزنده ای برای آنان فراهم کردند.

سجاد غلامعلی‌پور، رئیس امور عمومی بیمارستان شفا از زحمات بی شائبه کارکنان دبستان استثنائی امید و خانواده‌های صبور دانش‌آموزان تقدیر کرد و گفت: این اردوی کوتاه فرصت مغتنمی است برای ارج نهادن به ارزش‌ها و توانایی‌های همنوعانی که با معلولیت ذهنی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی با معرفی این قشر آسیب پذیر بعنوان یک طیف قابل احترام جامعه، نیاز به خدمات ویژه و حمایت‌های گسترده از آنان را ضروری دانست و چنین اقداماتی را گام موثری در راستای اصلاح نوع نگرش عمومی و فرهنگ‌سازی مناسب برای مواجهه با معضل معلولیت در جامعه عنوان کرد.

الهام طاهرخانی، سوپروایزر آموزشی بیمارستان شفا هم ضمن استقبال از حضور کودکان استثنایی در بیمارستان، عواملی مانند رابطه فامیلی زوجین، بارداری در سنین بالا، مصرف الکل و مواد مخدر توسط مادر در دوران بارداری ، مسمومیت و انواع مننژیت‌ها و اختلالات تب و تشنج اطفال را از دلایل وجود توانخواهان ذهنی عنوان کرد.

طاهرخانی در ادامه افزود: امروزه به کمک علم ژنتیک می‌توان در بسیاری از موارد از جمله ازدواج‌های فامیلی بطور کامل از تولد نوزاد مبتلا به عقب ماندگی ذهنی جلوگیری کرد و نرخ آن را با استفاده از مراقبت‌های بدو تولد کاهش داد.