اخبار مراکز تابعه
نوزادان نارس، در نبرد تنگاتنگ با زندگی، پیروز می شوند

1398/8/29 چهارشنبه

دکتر امیرمحمد کاظمی فر، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، نوزاد را با عنوان زندگی تفسیر کرد و گفت: نوزاد نارس، یعنی تلاش بیشتر و اشتیاق بشر برای زندگی است. وی افزود که امکانات و تجهیزات مناسب و به روز همچنین برخورداری استان از استادان مجرب و دلسوز، وضعیت درمان نوزادان نارس را ارتقا بخشیده و شاهد کاهش مرگ و میر بین آنان هستیم.

ایشان این سخنان را در آیین بزرگداشت روز جهانی نوزاد نارس بیان کرد. این برنامه با سخنان دکتر مریم رجبی، رییس مرکز آموزشی و درمانی کوثر با تقدیر و قدردانی از زحمات گروهیِ پزشکان و کارکنان بخش مراقبت های ویژه نوزاد آغاز شد.

دکتر مرتضی حبیبی، فوق تخصص نوزادان و رییس بخش مراقبت های ویژه مرکز نیز ضمن دریافت لوح تقدیر از دکتر کاظمی فر، خاطر نشان کرد که زحمات پرستاران و مادران در درمان نوزاد نارس، بسیار حیاتی و تاثر گذار است، ایشان با ذکر تاریخچه تاسیس بخش مراقبت های ویژه، به روند پیشرفت و بهبود درمان نوزاد نارس اشاره کرد و گفت: شاهد ترخیص نوزاد 500 گرمی از بخش هم بوده ایم.

در این برنامه، مادرانی که در سال های گذشته، نوزادان نارس در بخش های مراقبت های ویژه داشتند، همراه با کودکان خود شرکت کردند و به مادرانی که نوزادانشان در بخش بستری هستند، توصیه های لازم ارائه شد.

در پایان، به سرپرستاران بخش مراقبت های ویژه مراکز آموزشی و درمانی کوثر و قدس و بیمارستان مهرگان، لوح تقدیر اهدا شد. این برنامه، روز 26 آبان 98 در سالن آمفی تاتر مرکز آموزشی و درمانی کوثر برگزار شد.