اخبار مراکز تابعه
ghods
1398/11/21 دوشنبه ساختمان جدید مرکز جامع بیماران خاص در مرکز آموزشی و درمانی قدس قزوین افتتاح شد

روز 21 بهمن 1398 و به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب، ساختمان جدید مرکز جامع بیماران خاص در مرکز آموزشی و درمانی قدس قزوین با حضور دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین افتتاح شد.

این پروژه با بازسازی ساختمان قدیمی پاویون پزشکان و کمک موسسه حمایت از بیماران سرطانی «مکس» شروع شد و به مساحت 115 مترمربع زیربنا، دارای  دو سالن بستری جداگانه برای بانوان و آقایان، در کنار بخش خون و شیمی درمانی است. هزینه ساخت این پروژه حدود 450 میلیون ریال است.

در آیین افتتاح این پروژه، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین از دست اندرکاران این پروژه قدردانی کرد و سلامتی برای همه بیماران را آرزو کرد. دکتر نامدا با  بیماران بستری تالاسمی نیز گپ و گفت صمیمانه ای داشت و برای رفع مشکلات آنان در بخش دارویی، قول مساعد داد.

در آغاز برنامه نیز دکتر عبدالله دیدبان، رییس مرکز آموزشی و درمانی قدس توضیحاتی در مورد ساختمان تالاسمی ارایه کرد و از مسؤولان موسسه «مکس»  قدردانی کرد.

مهندس نوروزی، مدیرعامل موسسه حمایت از بیماران سرطانی؛ دکتر محمدعلی معصومی فر، معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر امیرمحمد کاظمی فر، معاون درمان دانشگاه؛ حجت الاسلام دکتر حسین حیدری، مسؤول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه و طاهر مشایخ، مشاور رییس دانشگاه و مدیر حراست نیز در این برنامه حضور داشتند.