• ساعت : ۱۴:۱۷
     ۱۴۰۱/۰۶/۲۸
برگزاری دوره آموزشی مدیریت موارد قطعی و محتمل مبتلا به بیماری آبله میمونی

672.jpg

به گفته فرزاد رجبی یکتا مدیرپرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین دوره آموزشی مدیریت موارد قطعی و محتمل مبتلا به بیماری آبله میمونی با توجه به اهمیت توانمندی و کسب آمادگی به منظور مقابله هرچه بهتر با بیماری های نوپدید و بازپدید برای کارکنان نظام سلامت، به همت اداره پرستاری دانشگاه، در روز 23 شهریور 1401به صورت وبینار برگزارشد.

در این وبینار آموزشی، دکتر نیکونژاد متخصصی بیماری های عفونی و گرمسیری و عضو هیئت علمی دانشگاه راه های انتقال، نحوه مراقبت، علامت های بیماری، پیشگیری و درمان بیماری آبله میمونی را  بیان کرد و در ادامه خانم اکرم اذعانی، کارشناس ارشد ویروس شناسی  نحوه نمونه گیری و  انتقال ایمن نمونه ها را به تفصیل شرح داد.

فرزاد رجبی در خصوص راه های انتقال بیماری آبله میمونی بیان کرد: توجه به اینکه  اکثر عفونت ها از طریق دستان آلوده، به ویژه با دست پرسنل بهداشتی درمانی منتقل میگردند، رعایت بهداشت دست به عنوان یک اصل مهم و کاربردی مورد تاکید است.

وی خاطر نشان کرد: آشنایی کامل پرسنل با احتیاطات استاندارد و احتیاطات مبتنی بر راه انتقال و نیز نحوه استفاده از اقلام حفاظت فردی، بسیار حائز اهمیت بوده و کلیه مراکز باید دوره های بازآموزی لازم در این خصوص را برگزار نمایند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0