• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۷/۰۳
  • کد خبر : ۴۹۸۷
آموزش اصول نمونه گیری و اقدامات فوری پزشكی به كاركنان نمونه گیر آزمایشگاههای پزشكی

کارگاه آموزشی اصول نمونه گیری و اقدامات فوری پزشکی با هدف ارتقا سطح دانش و مهارت کارکنان نمونه گیری آزمایشگاههای پزشکی در 28 شهریور ۱۴۰۰ از سوی امور آزمایشگاههای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

به گفته دکتر مهدی زاهدپناه مدیر امور آزمایشگاههای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در این کارگاه در خصوص اصول نمونه گیری صحیح در بزرگسالان و اطفال و عوارض احتمالی آن، اقدامات اولیه پزشکی در مواقع بحران، مدیریت نمونه های آزمایشگاهی و قوانین و مقررات سازمانهای بیمه گر به مدعووین مطالب ارزشمندی ارائه شد.

مدیر امور ازمایشگاه سپس افزود: آقای دکتر یوسف اکبری ، آقای دکتر محمدحسین احمدی، خانم زهرا ارجینی، خانم آیدا صفایی اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه و آقای سعید نوروزی کارشناس ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی تدریس این دوره را برعهده داشتند.

گفتنی است به منظور رعایت اصول بهداشتی این کارگاه در ۴ گروه مختلف طی دو روز، توسط مدیریت امور آزمایشگاهها با همکاری مرکز مهارتهای بالینی و دانشکده بهداشت و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برای کارکنان نمونه گیری آزمایشگاههای خصوصی استان برگزار میشود.

V6.0.9.0