• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
  • کد خبر : ۵۳۴۸
كارگاه آشنایی با موكورمایكوزیس ویژه كاركنان ستاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكی قزوین

کارکنان معاونت درمان دانشگاه با قارچ سیاه و علائم، درمان و نحوه جلوگیری از آن آشنا شدند.

دکتر ابوالفضل ابراهیمی مدیر اداره نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر گفت: با توجه به شیوع بیماری موکورمایکوزیس و ضرورت آشنایی ارزیابان و کارکنان معاونت درمان با این بیماری و علائم، درمان و نحوه پیشگیری از آن، این دوره آموزشی در روز  سه شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ برگزار شد.

دکتر ابراهیمی سپس افزود: آگاهی از این بیماری و فرایندهای تشخیصی و درمانی آن برای ارزیابان حوزه درمان ضروریست تا با آگاهی بیشتری نسبت به انجام وظایف نظارتی خود بپردازند.

گفتنی است تدریس این دوره ارزشمند و کاربردی را دکتر فائزه محمدی متخصص قارچ شناسی پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه بر عهده داشتند .

V6.0.9.0