• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
  • کد خبر : ۵۳۵۵
آموزش اصول نمونه گیری و فوریتهای پزشكی در آزمایشگاههای پزشكی به كاركنان نمونه گیر آزمایشگاهها

دومین دوره کارگاه اصول نمونه گیری و فوریتهای پزشکی در آزمایشگاههای پزشکی در مهر ۱۴۰۰ برگزار شد.

به گفته دکتر مهدی زاهد پناه مدیر امور آزمایشگاههای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در این کارگاه، اصول نمونه گیری در بزرگسالان و اطفال و برخورد با عوارض حین یا پس از نمونه گیری، اقدامات فوری پزشکی در صورت رخدادهای پزشکی در بیمار، مدیریت نمونه های آزمایشگاهی به منظور تامین نمونه مناسب برای آنالیز نمونه و قوانین مربوط به نسخ ازمایشگاهی مطالبی بود که توسط مدرسین به مدعووین آموزش داده شد.

دکتر زاهد پناه در ادامه افزود: این کارگاه به منظور ارتقا توانمندی و دانش کارکنان نمونه گیر آزمایشگاههای پزشکی که مواجهین اصلی با بیماران و مراجعین و مسئول تامین نمونه مناسب هستند، از طرف مدیریت امورآزمایشگاههای دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

V6.0.9.0