• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۷/۱۴
  • کد خبر : ۵۴۱۹
خدمات درمانی مورد نیاز بیماران موكورمایكوزیس تعیین و یك بخش 30 تخته برای این بیماران درنظر گرفته شد

در نشست روز 10 مهر 1400 هماهنگی های لازم بین مدیران گروه‌های مختلف بالینی برای درمان بیماران مبتلا به قارچ سیاه، در مرکز آموزشی درمانی ولایت انجام شد.

دکتر علی اکبر کرمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد: بیست و یک بیمار مبتلا به قارچ سیاه هم اکنون در مرکز آموزشی درمانی ولایت بستری هستند و در این نشست پس از هماهنگی های لازم برای امور درمانی مبتلایان به قارچ سیاه، مقرر شد ۳۰ تخت بستری از ظرفیت بخش داخلی این بیمارستان به بیماران مبتلا به موکورمایکوزیس (قارچ سیاه) تخصیص یابد.

گفتنی است همچنین برنامه ریزی های لازم برای تشخیص های آزمایشگاهی تخصصی جهت اقدامات درمانی سریع و به موقع صورت گرفت و مقرر شد تیمی از قارچ شناسان پزشکی دانشگاه نسبت به اقدامات تشخیصی این بیماری مهلک اقدام نمایند.

V6.0.9.0