• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۵/۳۰
  • کد خبر : ۳۲۵۸
با نذر سلامت فرد خیر مكملهای غذایی بیماران بستری مبتلا به كرونا در بیمارستان رحیمیان تامین شد

پودرهای مکمل غذایی بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان رحیمیان بستری اند توسط فرد خیر تامین و به این بیمارستان اهدا شد.

دکتر زهرا رجبی مدیر امور بیماریهای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر گفت: بر اساس شیوه نامه ابلاغی تغذیه بالینی بیماران مبتلا به کووید 19، تجویز مکملهای غذایی برای این بیماران در دستور کار بیمارستانها قرار گرفته اما در شرایط فعلی با افزایش شدید تعداد مبتلایان و تامین سایر ضروریات بیماران، این بخش از درمان مبتلایان در برخی مراکز با مشکل مواجه شده، لذا در ایام شهادت آقا اباعبداله چه زیباست نذورات عزاداران حسینی به سمت مراکز درمانی برای تامین ملزمات پزشکی بیماران مبتلا به کرونا هدایت گردد.

دکتر رجبی ضمن قدردانی از خیرین عزیز اعلام نمود: مجمع خیرین سلامت و دبیرخانه شورای سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی قزوین (به شماره 02833351621) پذیرای دریافت نذورات مردمی برای تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی، دارو و مکملهای غذایی بیماران، کپسول اکسیژن و ... است.

V6.0.9.0